Sms-ul este cea mai usoara si cea mai ieftina modalitate de a transmite un gand bun tuturor celor dragi, indiferent ca este vorba de parinti, colegi, frati, profesori sau iubiti.

Mesaje Amuzante


10% te vreau. 20% ma gândesc la tine. 30% îmi amintesc de tine. 40% te respect. 50% îmi lipsesti. 60% am nevoie de tine. 70% te plac. 80% ma înnebunesti. 90% te ador. 100% te iubesc !


O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara.


8 litere 2 cuvinte 1 singur înteles: TE IUBESC .


A cauta pacea si fericirea în afara noastra este o mare greseala. Trebuie sa cautam în noi pacea si ne vom putea bucura de adevarata fericire!


A iubi înseamna a darui mereu pâna ce simti ca te stingi.Si totusi daruind iubire nu te mistuiesti…traiesti!


A iubi înseamna a suferi dar cum tot mai multi fug de suferinta tot mai putini stiu sa iubeasca.


A te îndragosti este atunci când ea adoarme în bratele tale si se trezeste în visele tale!


Acum când te iubesc te rog nu spune NU doar ptr tine mai traiesc.Te rog iubeste-ma si tu!


Acum itzi testez umanitatea…Testez….testez…..Înca testez mhhhh?Rezultat negativ nu esti om ! Am descoperit ca de fapt esti un înger! …


Ador clipele în care îmi esti alaturi si urasc tot ce ne desparte…o viata am si de aceea nu vreau sa am rabdare…vreau sa te fac sa te simti „cel mai iubit dintre pamânteni”…îmi permiti?


Afarã plouã. Cu lacrimi mari si fierbinti. Le-am gustat si erau dulci. Erau de la tine oare?


Afara-i frig si înnorat/Stau singur trist si suparat/Afara ploua si-i urât/Simt inima vibreaza-n gât/Tu acolo eu aici/Vad lumini de licurici/Tu esti acolo eu aici …


Ai aparut ca un abur si de atunci îmi însotesti pasii precum aerul nu am uitat primul sarut. înca îi mai simt amprenta.


Ai fost alaturi de mine când m-am îmbolnavit. când mi-au furat hotii portofelul. când mi-am busit masina. Mai plimbate-te! Îmi porti ghinion!!!


Ai fost si ai ramas doar o amintire dar viata trece si voi lupta sa merg înainte…voi lupta precum trestia lupta inpotiva vântului .


Ai uitat de mine si tristetea s-a înstapânit în lume! As vrea o lacrima doar una care sa-mi înece obrazul sa lunece apoi sa sterga distantele ce ne despart.


Alfabetul începe cu ABC. Numerele încep cu 123. Muzica începe cu do-re-mi. Si prietenia începe cu tine si cu mine.


Am buzele umede si îti rostesc numele.Am o inima.un suflet.o noapte si o zi.am vise si sperante.dar mai presus de toate am sentimente si ele îti apartin.TE IUBESC!


Am fost arestat pentru port ilegal de frumsetze si trafic de inteligentza …am fost nascut la cererea femeilor …când m-am nascut am fost scos la licitatzie si am câstigat milioane de $. iar în momentul de fatza sunt printz al femeilor!


Am fost arestat pentru port ilegal de frumsete si trafic de inteligenta! Salveaza-ma!


Am primit o scrisoare de la Romtelecom. de la Electrica. de la Primarie. dar nu si de la tine. Pacat. pentru ca scrisorile de la tine le apreciez cel mai mult.


Am vazut astazi ceva în vitrina unui magazin… era frumos. sexy. adorabil. ..am vrut sa ti-l cumpar. pâna când am realizat ca era refexia mea.


One Response to Mesaje Amuzante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *